Werken bij

Jouw ontwikkeling in een stroomversnelling

Na je studie geven wij jou een kickstart van je carrière. Als jij ons ontwikkeltraject doorloopt heb je een rugzak vol met ervaring, kennis en vaardigheden en heb jij de werkgevers voor het uitzoeken. Heb jij passie voor de Financiële dienstverlening of IT dan bieden wij jou een uniek traineeship. Klik hier voor ons ontwikkelprogramma.

De beste talentontwikkelaar voor de Financiële dienstverlening en IT

Wij hebben de ambitie om de beste talentontwikkelaar te zijn voor de Financiële dienstverlening en IT. Na een strenge selectie op capaciteit, houding en gedrag bieden wij jou een hoogwaardig en uniek ontwikkelprogramma. Wij dagen je uit om in snel tempo door te groeien naar een specialistische en/of leidinggevende positie binnen de Financiële dienstverlening en IT.

foto-qien

Hoe werkt dit in de praktijk?

Bij Qien kan jij je eigen route uitstippelen om de beste in jouw vakgebied te worden.

Onze traineeships zijn unieke en hoogwaardige ontwikkelprogramma’s van drie fases die jou na je studie een kickstart van je carrière te geven. Als jij ons ontwikkelprogramma doorloopt dan heb je een rugzak vol kennis, ervaring en vaardigheden en heb jij de werkgevers voor het uitzoeken. Wij dagen je uit om in snel tempo door te groeien naar een specialistische en/of leidinggevende positie binnen de binnen de Financiële dienstverlening en IT.

Gedurende drie fases van gemiddeld een jaar per fase wordt jij opgeleid, getraind en gecoacht en doe je relevante werkervaring op bij de grote financiële instellingen of IT dienstverleners. Gemiddeld vervul je per fase twee verschillende opdrachten. Deze afwisseling in opdrachten zorgt ervoor dat jij in korte tijd relevante ervaring opdoet binnen diverse financiële en/of IT functies en afdelingen.

Deze ontwikkeling geven wij vorm doormiddel van ons kickstartmodel en is gebaseerd op de volgende drie elementen:

1 Ervaring

Bij topwerkgevers binnen jouw vakgebied doe je relevante werkervaring op. Je leert hoe het bedrijfsleven in elkaar zit en werkt actief mee aan de kernprocessen. Samen met jouw coach ontdek jij waar jouw kwaliteiten liggen en welke rollen het best bij jouw passen.

2 Opleiding en training

Tijdens ons traineeship krijg jij training en opleiding op maat. In samenspraak met jouw coach bepaal jij zelf welke opleidingen en trainingen actief bijdragen aan jouw ontwikkeling.

3 Coaching

Tijdens ons traineeship wordt je bijgestaan door een coach. Dit is een ervaren manager binnen jouw vakgebied die jou gaat helpen om in een versneld tempo je persoonlijke ambities te ontdekken en te verwezenlijken. De basis voor deze coaching is een uitgebreid assessment op capaciteit, gedrag en drijfveren.

Wat onze talenten zeggen...

Sollicitatieproces

1 - Telefonische screening Wij ontvangen jouw CV en motivatie.

2 - Interview Interview met onze Recruiter op het kantoor in Utrecht.

3 - Screening Jij levert kopie diploma’s, cijferlijsten en referenten aan. Wij controleren en verifiëren dit.

4 - Assessment Assessment gericht op capaciteit, gedrag en drijfveren. Dit assessment vindt plaats op ons kantoor in Utrecht.

5 - Interview met één van de partners van Qien In dit gesprek bespreek je de resultaten van je assessment en worden deze vergeleken met de resultaten uit het eerste interview.

6 - Arbeidsvoorwaardengesprek In dit gesprek gaan wij in op onze wederzijdse plichten, rechten en de voorwaarden van jouw contract.

Wij streven ernaar om dit proces binnen twee weken volledig te doorlopen zodat jij snel duidelijkheid hebt.

Branchegerichte Traineeships

Traineeship Financiële dienstverlening

Traineeship bij financiële dienstverleners

Bekijken

Traineeship IT

Traineeship bij IT dienstverleners

Bekijken