U heeft moeite met het vinden van goede software developers die fris, sociaal, communicatief vaardig zijn, zich snel aanpassen aan uw bedrijfscultuur en direct inzetbaar zijn.

Werkgevers

 

Wij hebben een constante stroom van frisse gemotiveerde developers die worden opgeleid om zich snel aan te kunnen passen aan uw bedrijfscultuur. U geeft aan welke competenties noodzakelijk zijn om binnen uw organisatie de ontwikkeling tot top developer door te maken. Ook geeft u aan welke technische vaardigheden essentieel zijn om snel inzetbaar te zijn binnen uw organisatie. Wij doen de rest!

Traineeship
 

Wij creëren maatwerkprogramma’s specifiek geschreven voor de softwareomgeving van uw organisatie. Door het aanbieden van specialisaties gaan wij verder dan een standaardoplossing. Na het afronden van het traineeship kunt uw de trainee kosteloos van ons overnemen.

Detachering

Heeft u snel resultaat nodig voor een tijdelijk project? Dan kunt gebruik maken van onze eigen top java, .NET en PHP developers.

Waar werken onze trainees

Wat levert een samenwerking met Qien op?

Communicatieve developers
 

Qien richt zich op het omscholen van jonge talenten. Wij selecteren op passie, intelligentie en visie. Dit resulteert in een grote diversiteit waardoor onze developers net even anders zijn. Communicatievaardigheden is één van onze selectiecriteria tijdens de werving- en selectie van onze developers. Ook volgen onze developers een geweldig softskillprogramma waar communicatievaardigheden een groot onderdeel van zijn.

Matchen op bedrijfscultuur

Samen ontwikkelen wij een competentieprofiel voor uw bedrijf. Het competentieprofiel bestaat uit maximaal 10 competenties die essentieel zijn voor top developers. Tijdens de werving en selectie wordt er gekeken of de potentiele kandidaten deze competenties bezitten. Daarnaast wordt er aan de hand van een persoonlijkheidstest gekeken naar de potentie die een kandidaat heeft om deze competenties te ontwikkelen.

Matchen op bedrijfstechnologie

Door met u en uw developers in gesprek te gaan krijgen maken wij een scan van uw softwareomgeving. De trainees ontwikkelen zich tot specialist binnen uw organisatie door alleen de certificeringen te behalen die voor uw organisatie van belang zijn. Door het matchen op bedrijfstechnologie te combineren met het matchen op bedrijfscultuur zijn de trainees snel inzetbaar.